Valtuustovaalit

Rajattomia valmiuksia valtuustoon!

Tradenomien valtuustovaalit ovat aivan nurkan takana ja Pääkaupunkiseudun tradenomien lista on valmiina kehittämään Tradenomien päätöksentekoa! 

Olemme saaneet listallemme kasaan huikean porukan aina vastavalmistuneista jo pidempään työelämässä olleisiin ehdokkaisiin, joita kaikkia yhdistää sama palo rakentaa maailman parasta ja monimuotoisinta työelämää Tradenomien valtuustosta käsin! Perustimme lisäksi “Rajattomat” vaalirenkaan yhdessä IT-tradenomien listan kanssa. Ehdokkaisiimme pääset kokonaisuudessaan tutustumaan TÄSTÄ!

 Keskustelu listamme tavoitteista on ollut kiivasta, mutta olemme yhdessä tuumin tulleet lopputulokseen, että ajamme kärkipäässä seuraavia asioita:Koemme ettei Tradenomien valtuusto täysin saavuta sen valtavaa potentiaalia. Mahdollisuuksia olisi huimasti, mutta tällä hetkellä sitä voi lähinnä kutsua kumileimaisimeksi, jossa oikeiden päätösten tekeminen on jäänyt melkeinpä olemattomaksi. Näin ei voi jatkua. Valtuusto on Tradenomien ylintä päätäntävaltaa edustava elin ja sen tulee myös toimia tällaisena. Valtuuston toimijat tulee perehdyttää toimintaansa aikaisempaa laajemmin, jotta varmistamme kokonaisvaltaisen, koko valtuuston läpi leikkaavan osallistumisen sekä keskustelun yhteisistä tavoitteista. 


Tämän lisäksi haluamme aikaisempaa laajempaa panostamista jäsenistöömme kokonaisuutena. Tradenomit eivät ole homogeeninen ihmisryhmä vaan tutkinnon suorittaneista löytyy laajasti eri ikäisiä, vaihtelevissa elämäntilanteissa sekä kasvavissa määrin myös muuta kuin suomea äidinkielenään puhuvia henkilöitä. Joe emme huomioi heitä vaikuttamistyössä, miten voimme olettaa heidän liittyvän osaksi yhteisöämme? Suurimmat kehityskohteet tiedät parhaiten juuri sinä, meidän jäsenemme, joten olethan meihin yhteydessä siitä miten meidän tulisi kehittyä.


Nämä ovat asioita, jotka koskettavat jokaista tradenomia. Me emme tyydy nykytilanteeseen ja ei pitäisi sinunkaan. Jos haluat kehitystä ja moninaista päätöksentekoa, äänestä Pääkaupunkiseudun tradenomeja!


Read the English version here!